Praktisch


Bereikbaarheid

De prakrijk is goed te bereiken met openbaar vervoer (metro, trein en bus), de fiets en de auto. Er is voldoende parkeergelegenheid aan de voorkant van het gebouw.


Werktijden

Maandag 09:00 - 17:00 uur

Dinsdag Gesloten

Woensdag 09:00 - 16:00 uur

Donderdag 09:00 - 17:00 uur

Vrijdag 09:00 - 17:00 uur


Betaling

U kunt in de praktijk per pin of contant betalen. Na het betalen van uw sessie ontvangt u direct uw factuur en deze kunt u bij uw zorgverzekeraar indienen.


Afzegging

Indien u verhinderd bent voor de afspraak, kunt u de afspraak uiterlijk tot 24 uur van te voren telefonisch afzeggen, anders wordt deze sessie in rekening gebracht. Afspraken die op maandag zijn gepland, dienen uiterlijk de vrijdagochtend ervoor geannuleerd te zijn.


De etische code

Ik sluit me volledig aan bij de voorgeschreven ethische code van mijn beroepsvereniging NVAGT.


Uw Privacy

De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) is een privacywet die geldt in de hele Europese Unie (EU). Dankzij de AVG is de bescherming van persoonsgegevens in alle landen van de EU op dezelfde manier geregeld en gelden in elke lidstaat dezelfde regels. U kunt hier meer hierover lezen.


Klachtenprocedure

Mocht u een klacht hebben over mijn functioneren, hoor ik dat natuurlijk graag van u. Mochten we er samen niet uitkomen, dan kunt u contact opnemen met mijn beroepsvereniging, de NVAGT. Ik ben aangesloten bij de erkende geschilleninstantie voor complementair therapeuten, meer informatie hierover vindt u op de website van de SCAG.


Beroepsverenigingen en koepelorganisaties

NVAGT (Nederlands Vlaamse Associatie voor Gestalttherapie en Gestalttheorie)

NVPA (Nederlandse beroepsvereniging voor psychosociaal therapeuten)

EAGT (Europese Vereniging voor Gestalttherapie)

RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg) - De koepelorganisatie


Algemene voorwaarden

Hier vind je informatie over algemene voorwaarden